ZÖLDFŰSZERES-KRÉMSAJTOS RÁNTOTT CSIRKEMELL
4 db csirkemellfilé
só
1/2 csokor snidling
3-4 levél friss bazsalikom
3-4 levél friss oregánó
10 dkg krémsajt
bors
liszt
tojás
zsemlemorzsa
étolaj
A megmosott és szárazra törölt húst kiklopfoljuk és megsózzuk. A snidlinget, a bazsalikomot és az oregánót apróra vágjuk, elkeverjük a krémsajttal, majd megsózzuk, megborsozzuk. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk (lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk). Ezután bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizzsel és salátával tálaljuk. Forrás : ITT
A megmosott és szárazra törölt húst kiklopfoljuk és megsózzuk. A snidlinget, a bazsalikomot és az oregánót apróra vágjuk, elkeverjük a krémsajttal, majd megsózzuk, megborsozzuk. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk (lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk). Ezután bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizzsel és salátával tálaljuk. Forrás : ITT